handla.blogg.se

Billig jul

Publicerad 2014-12-18 06:18:45 i Allmänt,

Jag har inte köpt så himla mycket julklappar. Jag har en del kvar men inte så farligt. Jag har bestämt att banta julbordet då vi ändå bara äter samma saker. Så i år blir det bara skinka, köttbullar, prinskorvar och sill. Eftersom sillen är det som det går åt mest av lägger jag in två burkar inläggningssill men annars blir det inget mer. Prinskorv så det räcker köpte Matte igår då vi fuskade och åt årets första julbord :)
 
Julgranen inköptes igår och kostade 350,- En jättefin gran som till skillnad från dom fleta granar, är huggen av en kille på sina egna marker i Blekinge. Jag är så glad att ha hittat honom och hans granar för granen jag hade förra året barrade nästan inget alls.
 
Roligaste julklappen är till Matte (och mig). Jag har köpt en kvadratfot mark vid ett slott i Skottland och vi äger nu rätten att kallas Lord och Lady. Slottet hade brunnit och dom gör såhär för att kunna renovera slottet. Planen är väl att i framtiden åka dit då man kan få sin kvadratfot utpejkad. Bara en rolig, annorlunda och totalt onödig sak. Jag har köpt ramar och ska rama in våra bevis på som Matte ska få ha hemma hos sig :)

Dåligt

Publicerad 2014-12-02 05:47:17 i Allmänt,

Det är dåligt nu. Sämre än innan. Orkar knappt upp ur sängen. Kommer hem från jobbet och kraschar totalt. Igår blev det pizzAa till middag. Chansen att jag skulle orka laga mat fanns inte. Ekonomin är bättre den här månaden men jag håller igen. Orkar iofs inte ens gå till affären så just det är ju inte så konstigt ;) Igår gick det åt typ 100,- på latte (á 15,- styck så det vart ganska många), jag behövde hålla mig vaken.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela