handla.blogg.se

Förlovningsring

Publicerad 2013-11-20 06:02:27 i Allmänt,

Matte har sagt hela tiden att han inte vill ha en ring, han troddee det skulle kännas obehagligt (med ringen på fingret, inte att visa den). Men i helgen gjorde han en kovändning. Han har frågat mig flera ggr senaste tiden om man kan förlova sig fast man inte bor ihop. Så i lördags så frågade han om jag ville förlova mig på riktigt. Med ringar och allt. Så nu är det snart dags för ringinköp. Jag försöker hålla kostnaden nere men den jag helst vill ha kostar 9000,- För dyrt för mig... Men jag ska se vad jag kan hitta, något som inte kostar så mycket måste väl finnas tycker jag...

Underkläder

Publicerad 2013-11-13 16:01:50 i Allmänt,

Jag kan inte vara ensam om att hata att köpa underkläder? Jag köper extremt sällan underkläder till normalpris. Idag fick jag tag i 3 par underkläder var till ungarna till ett pris av 100,- tillsammans. Det var ta 2 för 1 på rean på Lindex och Lindex är schyssta och matchar paren och tar inte den billigaste på köpet. Så nu ska jag rensa ur grabbens kalsonglåda så han slipper gå med för små kalsonger... :)

Nytt liv

Publicerad 2013-11-11 19:17:02 i Allmänt,

Just nu har jag som ett nyytt liv! Jag når så jäkla bra på alla sätt och vis. Matte har friat (även om det fortfarande inte är helt officielt och det är anledningen till att jag skriver det just här ;)), jag är så nöjd med allt just nu. Jag har börjat att äta bättre. Nyttigare. Det må kosta några kronor mer men å andra sidan köper jag aldrig en liten chokladbit heller!
 
Jag har insett att jag får vänta lite med min köksmaskin, hur mycket jag än vill ha den. Men jag måste köpa nya joggingskor och dessutom schyssta sulor att lägga i skorna. Idag pratade jag länge med en tjej som vet vad hon snackar om och vi kunde gemensamt konstatera att anledningen till att jag får ont hela tiden är att mina skor är dåliga, dom passar inte min fot och jag måste fixa det här. Sulan kommer att kosta runt 700,- och sen ett par nya skor på det. Billigt. Nej, inte det minsta men sulorna kan man ju ha i flera år sen så det är ju schysst ändå ;) Och det är faktiskt mycket viktigare än att köpa en ny köksmaskin!

Kalas

Publicerad 2013-11-10 14:49:28 i Allmänt,

Jäntan är bjuden på kalas. 2 st nästa helg. Jag blir tokig... Tur som är dom här två yngre än grabbens kompisar så det blir inte fullt lika dyra presenter. Jag försöker hålla kostnaderna nere men vägrar att köpa skräp bara för att...

En god gärning

Publicerad 2013-11-08 18:51:55 i Allmänt,

Häromdagen såg jag ett rop på hjälp på "Matkassen" på Facebook. Det var en mamma med ett barn här i närheten som behövde hjälpp. Hennes son behövde bl.a. vinterskor så jag fixade det. Det var 250,- väl spenderade tycker jag!

Mattermos

Publicerad 2013-11-07 06:17:36 i Allmänt,

Nu har jag äntligen köpt en mattermos som jag ska prova. Igår gjorde jag stekt ris och det känns perfekt att stoppa i termosen. Ska bli intressant att se om maten håller sig varm i 3½ timma. Jag äter ju lunch redan vid 10 så det är ju inte så himla lång tid det gäller.
 
Termosen kostade 149,- så det kanske inte är någon toppenkvalitet men allt måste ju inte vara dyrt för att vara bra. Jag återkommer med rapport senare :)

Ändrat mig igen

Publicerad 2013-11-05 05:47:18 i Allmänt,

Nu har jag ändrat mig angåenden min träning igen. Jag ska försöka att träna hemma ändå. Tills jag känner att jag har råd med en PT ett par ggr. För annars köper jag bara möjlighet att gå på gåbandet och et känns faktiskt larvigt som fan. Så u tänker jag sätta igång att försöka få till lite mer vardagsmotion till att börja med sen så får jag öka påp det och när jag har råd ta mig till gymmet.
 
Så from i morgon blir det till att ta en promenad till dagis för att hämta lilla damen (lämna gör jag på väg till jobbet och det skulle ta för lång tid att gå dit, gå hem, hämta bilen och sen åka, då måste vi börja en halvtimma tidigare och jäntan går långa dagar som det är). Varför inte from i dag? Därför grabben har gitarr på eftermiddagen så då blir det för tight att hämta bilen efter det (den ligger en bit bort och det tar sin tid att gå) och sen hämta jäntan, dom där långa dagarna igen.
 
Jag är helt inne på skåpsrensning nu iaf. Jag gör inget annat än äter ur frysen. Känns skönt att jag hade plats för både bullar ch glass till jäntans födelsedag. Dags att sluta hamstra såna mängder känner jag!
 
Jag skriver mer sällan. Just nu har jag haft fullt upp och dessutom vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Jag har inga skulder att betala, jag sätter undan mina sparpengar. Jag vet inte, jag kanske blir mer aktiv igen, det är förhoppningen iaf!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela