handla.blogg.se

From i morgon

Publicerad 2015-04-29 14:46:52 i

Jag har tittat på Lyxfällan och kom på att from i morgon ska jag skriva upp allt onödigt jag köper. För att ske hur mycket jag kunde ha sparat på ett år. Hoppas på att det skena hålla mig lite på banan :)

En bebis!

Publicerad 2015-04-27 05:35:41 i

Vi kommer om 4 dagar att välkomna en bebis i hemmet En liten flicka. Vår familj känns redan mer komplett!

På fredag åker hela familjen till mina föräldrar i Sätra Brunn och lämnar barnen där. Sen åker jag och Matte in till Sala och hämtar lilla fröken. Vår lilla valp! 


Hon är en blandning mellan powder puff och långhårig tax och har en väldigt speciell frisyr. För er som inte vet så är powder puff en hårig kinesisk nakenhund. Det nakna har slagit igenom en del om man säger så. Magen är helt naken, på sidorna har hon lite stubb och på ryggen har hon mohikan. Så cool men framförallt charmig! 

Jag valde en liten hund för första gången. För att finansiera köpet kommer jag att minska Tv - utbudet och säga upp vårt fadderbarn. Det här är det som läkare har rekommenderat mig då det är den bästa terapin för mig. Just nu måste jag sätta mig och min familj före andra. 

Problemet är att komma överens om namn. Sonen vill ha Issi. Dottern Elsa eller Anna. Jag och Matte vill att hon ska heta Svea. Hon såg ut som en Svea från början :)


Här ser man bättre hur hon har sin päls, min finaste fröken!

Billig lax

Publicerad 2015-04-07 15:43:42 i Allmänt,

Idag blir det lax med citronsås till middag! Jag fick tag i färsk lax för 69.90,-/kg så jag köpte en bit på ett kg. Vi är ju inte några storätare på lax direkt så det räcka till tre mål, det tycker iaf jag är billigt :)
 
Nu är äntligen påsken över och man kan börja återgå till någon form av vardag igen. Det är skönt att vara tillbaka i rutiner igen även om jag gärna skulle vara ledig ett par veckor till :)
 

Jag har inte så mycket pengar kvar men det är lugnt. Jag har handlat mat för resten av veckan så nu blir det inga fler matinköp den här veckan. Förutom lax blir det grillad kyckling med ris/bulgur/couscous/matvete och köttfärssås och spagetti. En enkel vecka men jag tror nog att maten kommer att smaka mumma :)

Usch och fy

Publicerad 2015-04-04 11:58:38 i

Jag mår inget bra alls. Min utbrändhet blir värre och värre. Nu är jag sjukskriven på 75% istället för halvtid. Det här gör att jag inte uppdaterar så ofta som jag skulle vilja. Jag har börjat att gå en hälsorådgivning också för att få ordning på kosten vilket jag måste för att kunna komma tillbaka till ett liv igen. 

Just nu har jag 2800,- kvar. 400 kronor fick jag av Matte fixar att använda till naglar i påskpresent. För att underlätta för mig lite :) 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela