handla.blogg.se

Lite ändringar i prioriteringarna!

Publicerad 2012-12-30 22:06:26 i Allmänt,

Jag hade tänkt att spara ihop till min säng först och sen ta tag i ungarnas rum. Jag ska ju sälja sonens säng och den kommer förhoppningsvis täcka kostnaden för en begagnad våningssäng. Men det behövdes förvaring därinne. Jag har  flera dagar suttit på Blocket och letat efter en expedithylla till deras rum men dom går åt som smör i solsken i den färgen/utförande jag ville ha. Jag hade tänkt att ha is i magen men så var jag hos min kompis igår och hon berättade att deras son gärna satt på sitt rum och jag insåg att mina barn gillar inte ens att vara på sitt rum. Dom tar med sig sina leksaker in i mitt rum och sitter där. Det är inte okej, kanske är det också drför som sonen vägrar att sova i sin säng. Trivs man inte i rummet så är det inget kul att sova där!
 
Så därför åkte jag till ikea idag. Jag köpte två expedithyllor i olika storlekar och 8 tyglådor att ha saker i. 1110,- gick det på, värt varenda krona när jag såg hur mycket lådorna svalde undan! I morgon ska jag börja lägga upp alla böcker i ena hyllan också, allt för att det ska se hemtrevligt ut! Deras hylla dom har idag ska jag försöka få upp på vinden och lägga saker i däruppe, det vore toppen om det gick men jag misstänker att hyllan är för hög för snetaket. Den är lite trasig (eller mycket) så om den inte får plats åker den i soporna.
 
Så min säng får vänta helt enkelt. Ungarna gick före den här gången, det är faktiskt viktigast att dom trivs och gillar sitt rum! Hemma hos pappa får sonen sova på en tältsäng, dom bor litet och det är självklart helt okej men jag vill att han ska känna att han har sitt eget krypin här iaf! Jag misstänker att dom kommer att bli förvånade när dom kommer hem och ser sitt nya, mycket renare och inte så röriga rum! Det är galet hur mycket man gör för sina barn, att få se lyckan i deras ögon är värt varenda krona!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela