handla.blogg.se

Det finns tillfällen

Publicerad 2012-10-10 06:34:39 i Allmänt,

Ibland hatar jag att inte har mer pengar! Jag skulle verkligen behöva åka till ikea. Alla batterier är slut och sen är taklampan i vardagsrummet dålig och behöver köpas ny. Eller just nu skulle jag mest behöva nya lampor men helst vill jag ha en ny lampa. Jag hatar mörker, inte bara det att jag är hysteriskt mörkrädd utan jag avskyr när det är dunkelt hemma. Det ska vara ljust så man ser vad man pysslar med. Jag har en gräslig takfläkt som har många år på nacken, lamporna går alltid sönder jättefort i den och häromdagen gick den enda jag har bytt det senaste året sönder (måste byta en gång i månaden vare sig det är lågenergilampor eller vanliga därför har jag bara bytt en).
 
Frågade pappa om det möjligen låg såna lampor i någon fastighet som jag kunde ta. Jag behöver 40W och det ända vi hittade var 15W. Vet ni hur mörkt det är här hemma?Jag har satt i två lampor men det spelar ingen som helst roll. Jag håller på att bli vansinnig. Jag skulle verkligen behöva en ny lampa, något är ju bevisligen fel på den jag har eftersom lamporna går sönder i parti och minut.
 
Det hade ju varit smart om man haft en ny lampa till dotterns födelsedag och bjudit hit min brorson så han kunde installera den (han är eliktriker) så jag slipper briljera med mina egna elkunskaper som jag visserligen har men det känns säkrare att få hjälp av en som verkligen vet vad han pysslar med! Men det finns inga pengar till det. Jag får stå ut till i december, ännu en sak på listan ;) För övrigt får jag se hur det blir med make up store. Den 18de är det tjejkväll hos min fina frisör och det skulle finnas någon där som kunde hjälpa mig sa hon, lära mig hur jag ska göra och i vilka färger jag passar. Ingen är gladare än jag om jag slipper betala för den kunskapen, det är ju inte så att jag MÅSTE spendera så mycket som möjligt även om jag fortfarande kommer att köpa en hel del smink när jag fått pengar.
 
Bara 1½ månad kvar till skuldfri ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela