handla.blogg.se

Det är skönt

Publicerad 2013-02-27 15:23:30 i Allmänt,

Det är skönt att ha betalat räkningarna, köpt basmaten, lagt undan till sparande, lagt undan till ungarnas säng och mina naglar och ändå ha lagom med pengar kvar. Inga mängder men tillräckligt för att jag ska klara den här månaden utan problem. Nu ska jag börja att ta ut pengarna igen och ha dom kontant ett tag framåt. Jag gör av med så mycket mindre när jag faktiskt måste räcka fram pengarna och inte bara knappa in koden. Det är liksom inte lika roligt då...
 
Alla småpengar jag får sparas här hemma i en liten påse (som jäntan hittat och tycker är hennes ;)). Perfekt att ha till grabbens veckopeng eller om jag måste skicka ner honom och köpa mjölk eller nått på Ica.
 
Saker som ska säljas är:
Sittdel och liggdel till jäntans vagn (chassit är trasigt).
Däcken till vagnen
Varukorgen som är nästan ny
Jäntans babyskydd
Om några veckor kommer jag även att sälja min mattebok, den vill jag aldrig se igen ;)
 
Får se hur mycket allt detta kan inbringa. Några kronor lär det väl bli till semesterkontot iaf :)
 
Idag får jag dessutom frikort på VC. Bra det eftersom jag har två stycken specialistbesök framför mig (hudkliniken och plastikkirurgen).
 
Nu ska jag åka och hämta jäntan och lämpa av henne hos sin moster. Sen åker jag till VC och går på mitt psykoterapibesök och sen ska jag sitta resten av kvällen och vänta på att M ska ringa och säga hur det går för honom, han ska tävla i skytte i kväll, hoppas det går bra :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela